OM GOLFEN ÄR DITT LIV OCH DIN FRAMTID

Svenska golfförbundets mål med auktoriserade golfgymnasier är att utbilda golftalanger och ge dem förutsättningar att kunna bli morgondagens stjärnor. Därför är givetvis den viktigaste delen i din golfutbildning att utveckla ditt eget spel. Under tiden du går på Golfgymnasiet blir du fullvärdig medlem i Åtvidabergs golfklubb. Du träffar samma tränare både på och utanför skoltid, vilket bidrar till en helhetssyn på ditt träningsupplägg. Vintertid tränar du inomhus i en helt ny golfhall som just nu är rankad som Sveriges modernaste.

Kombinera studier med golf

Vi erbjuder en nationell elitidrottsutbildning (NIU) på 600 poäng för dig som har förutsättningar att utvecklas och satsa på en karriär inom golf på elitnivå. För att gå NIU krävs även att du redan nu är aktiv i tävlingssammanhang.

Kursupplägg

Golf kan kombineras med alla våra program. Oavsett vilket du väljer används det individuella valet till idrottskurser. Du måste också läsa 100-200 poäng utökad kurs.

Ansökan

Ansökan till golf görs på en särskild blankett som du hittar här. Ansökan skall göras senast den 1 december 2017. Du måste dessutom söka program på vanligt sätt under vårterminen 2018.

Vill du veta mer?

Elev: erik.schmidt@edu.atvidaberg.se
Lärare/instruktör: markus.otternas@atvidaberg.se Tel: 073-6790058
Rektor: mikael.nord@atvidaberg.se Tel: 0120-833 68

Nyheter

EM-brons i handigolf!

Seger i skolmästerskapen i Golf!

 

Golfgymnasiet på GG Open 9-12 april

3D-analys på Golfgymnasiet

3:e-plats i Skol-SM i golf!

 

Kursupplägg

Nationellt elitidrottsprogram 600 p
Idrottsspecialisering 1 100 p
Idrottsspecialisering 2 100 p
Idrottsspecialisering 3 100 p
Tränings- och tävlingslära 1 100 p
Tränings- och tävlingslära 2 100 p
Tränings- och tävlingslära 3 100 p