Lokal UF-mässa

16 februari, 2018

Den 14 februari var det inte bara firandet av Alla Hjärtans Dag och Kärleksveckan som uppfyllde skolans lokaler. Det bjöds också på lokal UF-mässa som, i vanlig ordning, ägde rum På Teknikcollege.

Mässan höll öppet mellan 13 och 18 under onsdagen, för såväl elever som allmänhet. Årets arton företag stod beredda att ta emot besökarna i sina montrar, där de talade varmt för sina varor och tjänster. Detta år var hållbart och egenproducerat ett tydligt tema; då egengjorda chips, proteinbarer, ljus, armband, hantverk och konstporträtt trängdes med miljövänliga alternativ till kassar och vattenflaskor. Utöver detta presenterades också rakutrustning, marknadsföringstjänster, it-tjänster, te och gåvopaket.

 

Utöver försäljningen i montrarna, fick alla företag presentera sitt företag, affärsplan och affärsidé för en jury och i slutet av kvällen presenterade juryn det företag som imponerat allra mest. Utöver utnämnelsen ”bästa företag”, presenterades också ”bästa säljare”, ”bästa produkt” och ”bästa monter”. Några av vinnarna i de olika kategorierna ser du nedan: